Feliratkozás hírlevélre:

Következő események

25 jún. 2024
09:00PM - 12:30AM
MdA - Tango Harmony concert - DJ Békési Kálmán

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangó szalon

youtubevimeo-logoyouku-logo

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

Tango Harmony - Argentin Tangó Zenekar

A zenekar elődje Bartha Katalin vezetésével 1998-ban alakult. Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.

 

arts harmony argetine tango orchestraA zenekar tagjai:

Alejandro Szabo (arg) - bandoneon
Bartha Katalin (hun) - hegedű, ének, művészeti vezető
Bartha Péter - bandoneon
Lázár György (hun) - zongora
Nagy Ottó (hun) - gordonka, viola da gamba
Piukovics Gábor (hun) - nagybőgő

 

 

 

A Tango Harmony zenekar nem csak számos vidéki fesztiválon és színházban, valamint céges rendezvényeken szerepel produkcióival, egyedi szerkesztésű tangó-show összeállítással vagy koncertműsorral, hanem külföldi meghívásokat is elfogad.

tango salon

2002 óta számos teljes estés tangó show zenéjét adta különböző helyszíneken pl. a Nemzeti Táncszínházban, valamint milongákon is táncolhattak zenéire a táncosok, többek között Európa egyik legnagyobb argentin tangó fesztiválján, a Danubiandón.

A Tango Harmony saját szervezésű Tangó Szalonjain a legismertebb magyar művészeken kívül olyan neves argentin és külföldi mesterek léptek fel az élő zenéjükre, mint Juan Martin Carrara és Stefania ColinaCristhian Sosa és Sabrina Garcia, Alejandro Beron és Verónica Vázquez, Özgür "el Turquito" Demir és Marina Marques, és a sorozat folytatódik...

 

 

 

Repertoár

A Tango Harmony zenekar repertoárja több, mint 70 zeneszámból áll, melynek nagy részét Astor Piazzolla és a tradicionális tangózene irodalom legjobb darabjai teszik ki, ezeken kívül a zenekar zongoristájának, Lázár Györgynek a saját szerzeményeit és néhány különleges csemegének számító európai és magyar tangót is játszik.

 

Műsor-összeállítás ajánlatok (a teljesség igénye nélkül) 

Koncertekre:

Astor Piazzolla: Libertango, Ave Maria, Duo de Amor, Oblivion, Soledad, Anos de Soledad, Milonga Del Angel, La Muerte del Angel, Resurreccion del Angel, Milonga del Diablo, Fuga y Misterio, Primavera Portena, Verano Porteno, Otono Porteno, Invierno Porteno, Adios Nonino, Meditango, Milonga Picaresque, Escualo, Contrabajeando, Jacinto Cichlana, Etude, Tango Apasionado.

György Lázár: Sombras de La Noche, Cuerdas de alma, Tango Capriccio, La Follia

Traditional: Corazon de Oro, Amor es Amar, Quejas de Bandoneon, Reliquias Portenas, Por una Cabeza, Ropa Blanca, Milonguendo en el Cuarenta, Buen Amigo, La Cumparsita, Milonga Triste, Se dice de mi, Una Emotion, Yo no sé que me han hecho tus ojos.

tango salon2Tangó show-kra:

Astor Piazzolla: Libertango, Violentango, Escualo, Novitango, Milonga Picaresque, Contrabajeando, Jacinto Cichlana, Etude, Tango Apasionado

Lázár György: La Follia

Traditional: Corazon de Oro, Reliquias Portenas, Quejas de Bandoneon, Desde el Alma, Milongueando en el Cuarenta, Canaro en Paris, A Evaristo Carriego, Emancipacion, Milonga de mis Amores, Tanguera, Orillera milonga, La Cumparsita, Lagrimas y Sonrisas, La Milonga de Buenos Aires, Milonga Triste, Se dice de mi, Silueta Portena,  Tango Poema, Yo no sé que me han hecho tus ojos, Una Emotion

Milongákra:

Tangók: Nostalgias, Quejas de Bandoneon, Canaro en Paris, El Choclo, Recuerdo, Milongueando en el Cuarento, A Evaristo Carriego, Emancipacion, Melodia di Arrabal, Volver, Por Una Cabeza, El Chamuyo, La Mochacha, Milonga Triste, Tango Poema, Una Emotion.

Milongák: Reliquias Portenas, Milonga de mis Amores, Orillera Milonga, La Milonga de Buenos Aires, Milonga Vieja Milonga, Silueta Portena, Se dice de mi.

Valsok: Corazon de Oro, Desde el Alma, Ai mi Nena, Amor es Amar, Yo no sé que me han hecho tus ojos, Lagrimas y Sonrisas.

 

tangoharmony3Zenék:

Quejas de Bandoneon

Ave Maria

Cuerdas del Alma

Soledad

Ropa Blanca

Reliquias Portenas


 

 

Videók:

 

 További információ:  Tango Harmony Rider

 

Kapcsolat:

Tango Harmony

 

Katalin Bartha

Művészeti vezető

+36-20-9678011

[email protected]

www.tangoharmony.hu

 
Share