Feliratkozás hírlevélre:

Következő események

Nincsenek események

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangó szalon

youtubevimeo-logoyouku-logo

Esemény naptár

UTCATÁNC - Mindenki tangója a Hunyadi téren

Vasárnap 03 Szeptember 2023, 17:00 - 18:00

Találatok : 253

 

UTCATÁNC - Mindenki Tangója a Hunyadi téren - Életminőség javítás az argentin tangó segítségével! 

Időpont: 2023. szeptember 03. vasárnap, 17 órai kezdettel

 

Fiatal vagy idős vagy? Stresszes az életed, kiegyensúlyozott vagy?

Gyere és kóstolj bele a tangó hangulatába, tapasztald meg, hogy életkortól és élethelyzettől függetlenül mit tud nyújtani a számodra!

A Tango Harmony Budapest argentin tangó zenekar nagysikerű európai és Buenos Aires-i turnékkal, több mint ezer koncerttel/előadással a háta mögött világszerte elismert táncosokkal karöltve ad ízelítőt a tangó életérzésből, és a magával ragadó forró hangulaton túl betekintést nyújtva annak lelki, személyes világába is. Bemutatjuk a tangó korosztályokon átívelő sokoldalúságát, hogyan tud hozzátenni mindenki életéhez egészségi állapottól, élethelyzettől, fizikai adottságoktól függetlenül. A bátor résztvevőket beavatjuk a tangó alapjaiba, majd a szabad táncban mindenki kamatoztathatja frissen szerzett tudását.

 

A tangó az egyetlen olyan tánc, ami valóban korhatár nélkül gyakorolható mellékhatások nélkül. Az idősekre gyakorolt pozitív hatás felkeltette a fiatalabbak érdeklődését is, így világszerte, de nálunk Budapesten is egyre több fiatal látja meg benne a lehetőséget saját fizikai és mentális kondíciójának fenntartására, javítására. A „Mindenki tangója” eseményen a fellépők is demonstrálják ezt a sokszínűséget, a legfiatalabb és legidősebb korosztályból is lesznek fellépők, valamint mozgássérült fellépőnk is lesz, aki adottságai ellenére be tudja mutatni, mire képes a tangó.


Esőnap:
amennyiben szeptember 3-án, a megjelölt időpontban esik az eső, úgy szeptember 17-én, délután 5-kor pótoljuk az eseményt a Hunyadi téren (ha szeptember 17-én is esik az eső, akkor az Eötvös10-ben lesz megtartva a program!)

 

A rendezvényre a belépés mindenkinek díjtalan!

 

Helyszín:

1067 Budapest, VI. kerület, Hunyadi tér

 

 

További infók:

 

https://www.facebook.com/events/s/utcatanc-mindenki-tangoja-a-hu/

https://terezvaros.hu/

https://eotvos10.hu/

 

Az esemény a Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata és az Eötvös10 támogatásával valósul meg.

 

Hely 1067 Budapest, Hunyadi tér

Vissza