Feliratkozás hírlevélre:

Következő események

06 dec. 2023
09:00PM - 12:30AM
MdA-Tango Harmony concert & show - DJ Emiwell
06 dec. 2023
10:00PM - 11:00PM
Mindenki tangója az Art's Harmony Studioban
07 dec. 2023
10:00PM - 11:00PM
Mindenki Tangója a Tango-Zug Stúdióban

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangó szalon

youtubevimeo-logoyouku-logo

Pablo Fidanza és Constanza Velcsir

Pablo Fidanza és Constanza Vecslir tangó táncosok és tanárok, Buenos Aires, Argentínából.

 

Pablo fesztiválokon és tangó turnékon vett részt, aminek keretében Argentína, Egyesült Államok, Németország, Franciaország, Svájc, Oroszország, Spanyolország, Norvégia, Dánia, Svédország, Izland és India különböző városaiban tartott workshopokat. Ő a művészi producere az Un Tango Más című filmnek, melyet Germán Kral rendezett, és a producere Wim Wenders. Több milongát szervezett Buenos Airesben. Az elmúlt négy évben a Club Villa Malcolmban a La Bruja Milonga szervezője.

 

Constanza tangó órákat és workshopokat tartott, és részt vett tangófesztiválokon Argentínában, az Egyesült Államokban, Japánban, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Chilében és Puerto Rico-ban. 10 éve a Buenos Aires Tango Fesztivál és a World Tango Championship producere volt. 2008-tól a Pepperdine-i Amerikai Egyetem "Tango" tantárgyának professzora.

 

Pablo & Constanza 2018 óta táncol együtt. Tangó bemutatókat tartanak és tanítanak Buenos Airesben. Minden szombaton rendszeres órákat tartanak a La Bruja Milongában, a Club Villa Malcolmban. 2019 telén a második európai turnéjuk keretében Bécsbe, Koppenhágába, Zürichbe, Budapestbe, Berlinbe és Münchenbe látogattak.

 

További információk és közösségi hálózatok:

 
 
 
 
Share