Feliratkozás hírlevélre:

Következő események

19 nov. 2019
09:00PM - 12:30AM
Élőzenés Milonga del Angel keddenként az Art's Harmony Studioban
22 nov. 2019
07:00PM - 09:00PM
Tango Passion - Argentine tango show on Arad
24 dec. 2019
09:00PM - 12:30AM
Áldott Élőzenés Milonga del Angel az Art's Harmony Studioban
31 dec. 2019
09:00PM - 12:30AM
Milonga Del Angel Budapest New Year's Eve milonga!

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangó szalon

youtubevimeo-logoyouku-logo

Daniel Aires

 

Daniel Aires 

(Basszusgitár| Nagybőgő)

 

1996-ban született, majd 6 évesen kezdett zongora tanulmányaiba édesapjával. Néhány évvel később felvételt nyert a Conservatório de Música do Porto-ba, de ehelyett apjával folytatta tanulmányait 2007-ig.

Egy évvel később belépett az Escola Profissional Artística do Vale do Ave-ba, ahol basszusgitár szakon tanult, prof. Alexandre Samardjiev vezetésével. Tanulmánya idején az APROARTE Zenekarhoz csatlakozott, majd 2014-ben fejezte be a szakmai kurzust. Ugyanebben az évben kezdte meg tanulmányait az ESMAE – (Escola Superior de Música e Artes do Espectáculo) iskolában, prof. Florian Pertzborn tanítványaként, majd 2018-ban megszerezte főiskolai diplomáját.

 

Részt vett egy féléves képzésben a norvég zenei akadémián az Erasmus + program keretében prof. Dan Styffe és prof. Kenneth Ryland vezetésével. A főiskolai évek alatt sok zenekari szemináriumon játszott, többek között a Casa da Musica, az Orquestra Sinfónica do Porto és a Remix együttesekben, részt vet basszusgitáros kurzusokon, mint például Massimo Giorgi, Michael Wolf és Wolfgang Güttler vezetésével és számos nagy karmesterrel dolgozott együtt, mint például Andreas Stoehr, Michael Sanderling, Peter Rundel és Vasily Petrenko. Időnként együtt játszott a Clássica de Espinho és az Orquestra Clássica Amorevole formációkkal.

Jelenleg is aktív tagja a Camerata NovNorte valamint a La Ideal - OrquestraTipica Tango Argentino do Porto, és a Quarteto Tango Allegria zenekaroknak.

 

További információk és közösségi hálózatok:

 
 
 
 
Share