Feliratkozás hírlevélre:

Következő események

Nincsenek események

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangó szalon

youtubevimeo-logoyouku-logo

Esemény naptár

Élőzenés Milonga del Angel keddenként az Art's Harmony Studioban

 Kedd 25 Június 2019 -  21:00
 Szerda 26 Június 2019 - 00:30

Találatok : 1058

Élőzenés Milonga del Angel keddenként...!

The english text please see below!!!
 
Egy különleges milonga nyáron, a a csöves kukorica érésének idején. No nem főtt kukoricát és lángost fogunk osztogatni a milongán, hanem a tangó világának egyik legismertebb dallamát vesszük górcső alá. És bár a dal címe több jelentést takar, mi most nem a szövegre, hanem a zenére koncentrálunk, emígyen: A milongák egyik fő szerkesztési elve, hogy tandákba rendezett zenékre táncolunk. 1-1 tanda egységes stílusú, de azt is érezzük, hogy egymástól többé-kevésbé eltérnek egymástól. Az első hangok után rögtön érezzük, hogy milyen tandában vagyunk, milyen energiákra számíthatunk, de mik azok a jellemzők, stílusjegyek, amitől ráismerük 1-1 zenekarra? 1-1 zenét attól szeretünk, hogy harmonizál a bennünk lévő energiákkal, lehetőséget ad "saját magunkat kitáncolni", de mik azok a különbségek, amitől közelebb áll hozzánk, vagy éppen kevésbé kedveljük? A Kukoricacső 50 árnyalata cím alatt egy játékra hívunk, ahol mi mint zenészek eljátszunk azzal a gondolattal, hogy 1-1 markáns arculatú zenekar megszólalását rávetítjük a mindenki által ismert El Choclo-ra, és mellérakunk egy jellemző és ismert zenét az adott zenekartól is. Ez játék nekünk, zenei szerepbe, jelmezbe öltözni, és játék lehet nektek, felismerni és kezelni az energiák különbözőségét, és annak a táncban való megvalósítását.
 
Belépés 1500 Ft, de házi finomságokkal megváltható!
(Minden finomságot köszönettel fogadunk és megosztunk. :-)

Az első budapesti milonga rendszeresen élőzenével az Art's Harmony Studioban! A talpalávalót a Tango Harmony Budapest argentin tangó zenekar játssza, akiket a legjobb hazai dj-k, vagy külföldi vendég dj-k fognak felváltani.

21:00 - 22:00 - Tango Harmony Budapest zenekar
22:00 - 00:30 - DJ Korom Péter

***************************************************************************

Milonga del Angel on Tuesdays ...!
 
This occasion we have a special evening. The Tango Harmony Orchestra gonna play the song El Choclo, in different styles and different tandas. Come and dance with Us at this special "travel" from tandas to tandas...
 
Admission is 1500 Ft but can be changed with home-made delicacies!
(We welcome all the delicacies and share them. :-)
 
The only regular milonga in Budapest with live music at Art's Harmony Studio! Music by the Tango Harmony Budapest Argentine tango orchestra, and by the best Hungarian djs or foreign guest djs.

21:00 - 22:00 - Tango Harmony Budapest Orchestra
22:00 - 00:30 - DJ Péter Korom
 
Hely Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Vissza