Feliratkozás hírlevélre:

Következő események

03 nov. 2020
08:00PM - 11:00PM
Különleges Milonga del Angel!

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangó szalon

youtubevimeo-logoyouku-logo

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow


Különleges Milonga del Angel!2020 nov. 03 20:00 - 23:00

Helyszín: Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.


Milonga del Angel on Tuesdays with Tango Harmony Budapest concert! (Magyar nyelvű szöveg lent olvasható) In 2018,...

Tovább olvasomPiukovics Gábor

Piukovics Gábor 1978. augusztus 24-én született Budapesten. Solymáron nőtt fel, ahol a kultúra a közösség életében komoly szerepet töltött be, főként a tánc és a zene. Szüleinek köszönhetően Gábor már korán elkezdte a zenével való ismerkedést.

1990-ben megnyerte az Országos Gordonkaverseny Pest megyei döntőjét, majd felvételt nyert  a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskolába ahol rögtön hangszert váltott, így megkezdte nagybőgős pályafutását. A középiskola után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Tanárképző Intézetében folytatta tanulmányait, ahol 2002-ben diplomázott Szentirmai Antal növendékeként, majd a Debreceni Egyetem Konzervatóriumában szerzett mesteri fokozatot 2004-ben, tanára Saru Károly volt. Az egyetemi évek alatt számos kurzuson vett részt: Stefan Adelmann (1994, 1995, 1998), Klaus Trumpf (1999, 2000, 2001, 2003), Radoslav Šašina (2001), Miloslav Gajdos (2001), Duka Norbert (2003, 2004). 2001-ben próbajátékot nyert és hivatásos zenekari tagja lett a Duna Szimfonikus Zenekarnak, ahol 2005-től szólamvezetői címet kapott, majd 2006 óta a MÁV Szimfonikusok tagja, szintén próbajáték alapján.

A szimfonikus zenekari munkának köszönhetően sok külföldi vendégszereplésen vett részt a következő országokban: Kanada, USA, Brazília, Japán, Kína, Indonézia, Németország, Franciaország, Koppenhága, Svájc, Olaszország, Szerbia.

A zenekari munka mellett nagybőgő oktatással is foglalkozik. Növendékei sorra nyernek felvételt Európa neves intézményeibe. Dolgozott a szolnoki Szigligeti Színházban is, rendszeresen visszahívott vendégművésze az Alkotó Művészek Társaságának, ahol kortárszenei szóló, vagy kamaraműveket mutatnak be.

Szóló és kamarazenei koncerteken is fellép, többek között a Tango Harmony együttes zongoristájával, Lázár Györggyel, a Beszélő Muzsika sorozat röbb részének is közreműködője.

Jelenleg is több együttes tagja, mint nagybőgős és basszusgitáros. 16 éves kora óta játszik basszusgitáron is, amit autodidakta módon tanult meg. Szinte a legtöbb ma divatos, populáris műfajt kipróbálta. 2004-ben került kapcsolatba a Tango Harmony-val, így ismerkedett meg az argentin tangó világával és hangulati elemeivel. Hamar megszerette ezt a fajta zenei stílust.

A Tango Harmony zenekar tagja, állandó fellépője a Párizsi Tangó Szalonnak.

Share